SKRIVET: 2011-06-24, kl 17:18:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Glad Midsommar!

GLAD MIDSOMMAR !
Idag är det midsommar och själv är man sjuk så ska inte fira tyvärr. Är själv hemma nu när föräldrarna är i stugan med släktningar och allt annat.
Så senare idag ska jag packa klart tills fenix imorgon! Nu har jag längtat så mkt och imorgon smäller det! Hoppas bara att man är bättre så att man inte missar det!
Men tja nu ska jag gå och lägga mig igen. Är skit trött och huvudet värker en anning.
Lite bilder på Nangyala och mig!<3
Ska bli kul att se henne imorgon!

SKRIVET: 2011-06-23, kl 23:47:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggpaus (irmeli)

Hejsan alla!
Nu har jag gått klart utbildningen för att starta eget företag med Ungdrive och det har varit mycket lärorikt och kul.
Jag har tänkt skriva lite om dagarna plus gårdagens ridpass på Lucky.
Uppdateringen har varit dålig nu eftersom jag har dels jobba med hemsidor och allt sånt när jag kommit hem ifrån ungdrive. Så har liksom inte hunnit eller pallat. Men jag ska skriva nu!
Onsdag: Startade klockan nio idag och körde på med Ungdrive. Vi hade marknadsföring som dagens tema och passade på att göra en massa olika förslag på gratis marknadsföring och sånt typ ;) Det var skit kul och sen fick vi en uppgift som gick ut på att vi skulle försöka marknadsöfra oss och då gick vi till tidningen och dem skrev en artikel om oss på Ungdrive. Skit kul!:)
Slutade tidigare så åkte ner och handlade lite saker te fenix eller tja regnkläder ;)
Efter det åkte jag till stallet och försökte hämta Lucky som lekte svårfångad och jag sprang runt där i lervällingen. Jag fick skölja av hans ben sen när jag väl kom in eftersom dem var så himla gäggiga. Tja sen så ficade jag med att rykta lucky sadla och sånt innan jag red iväg till dungen för att möta Ada. Jag kännde mig faktiskt ganska modig XD haha nej men jag galopperade faktiskt Lucky utomhus utan någon bokcning eller nått sånt! Han förstog väl att det var vårat lilla slut. han ska ju inte ridas så jätte mycket under sommarbetet och tja han kommer tbx samtidigt som jag förhoppningsvis börjar på Tenhult och tja hade jag vetat att det skulle vara så hade jag tagit vara på tiden. Så nu står jag här igen.  En osäker framtid utan en bästa kompis att ta hand om (typ Lucky duck).
Nog om det.
Torsdag (idag)
Först började vi klockan nio med Ungdrive och gick igenom mycket basic  som Stefan uttryckte det så fint ;) haha. Johan (en annan coach) var även där idag så vi passade på att fråga honom en massa med hahah ;) Han driver ju redan ett fotoföretag så det var bara bra att kunna prata med honom ifall man nu undrade någoting ^^
Vi åt våran lunch och så sen vad det inte så mycket utan vi fick gå hem runt klockan ett och tja det har varit mycket att göra sen dess. Hemsidan till företaget ska fixas innan lördag då jag åker. Allting ska typ vara klart och jag är knappt klar hehe. Köpte även två par ridstrumpor till fenix idag ;)
Men hursom ska jag även ha en bloggpaus och det är under den tiden jag åker på läger, alltså från lördagen den 25 Juni till den 3 juli nästa månad ;)

SKRIVET: 2011-06-22, kl 07:54:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

tråkiga ni är!

Hejsan!
Vad tråkiga ni är! Vad gör alla igentligen eftersom det brukar vara mycket mer som läst bloggen? :O
Aja, jag ska snart fixa iordning mig och käka frukost och alllt sånt! Är lite trött just nu men tja det är man alltid på morgonen XD Blev väckt av mamma och min lillasyster haha. Har Ont i magen nu eftersom min lillasyster klev mig rätt i magen  :O XD
Idag ska jag rida Lucky Duck men har ingen anning om vad vi ska göra  , nått tips?
Sen kan jag ju berätta lite om igår på dagen. Vi hade först en presentation av vårat företag så gick och åt skogen XD haha. Vi var så nerövsa så vi glömmde säga våra namn vilket dem pointerade sedan och jag bha "Shit Elin vi glömde namnen" hahah.
Efter presentationen hade vi några killar som besökte oss och pratade om sitt företag och lite sånt. Sen så skulle vi komma på ett säljar samtal och gå ut en o en och prata med en coach och lådsas att vi sålde någoting ;)
Hahah sjukt kul XD
Sen så hade vi en liten tävling som gick ut på att vi skulle samla in pengar tilll en organisation bar aför att då öva på att sälja nått ;) hehehe.
En tjej i min grupp blev slagen av en tant eftersom hon trådde vi lurades XD hahaha!
Gruppen!

SKRIVET: 2011-06-21, kl 23:27:41 | PUBLICERAT I: Irmeli

Ridlektion= Gymkhana

Hej hej!
Nu har vi haft sista ridlektionen för terminen och vi fick önska vad vi skulle göra och det blev Gymkhana! Haha. Vi delade oss i två lag och lag ett som fick namnet optimisterna då vi hade ponnyn optimist i det laget. Sen så hette det andra indianerna eftersom deras hästar var lite "western" aktiga hahaha. Jag var med i laget optimisterna där vi hade optimist och Humla. Jag red dock bara på Humla som var jäte skumpig och jätte lojj XD HAHA.
Efter vi gjort varje gren en gång så bytte vi hästar och red dem andra hästarna med. Så jag fick chansen att rida en ponny som  är för liten för mig haha hon är en b-ponny tror jag ;) haha.
Hursomhelst så vann vårat lag efter en hel del barbacka hoppning och en massa springtävlingar så haha!!! Jag häll på att glida av yrvädret Pia en gång med. Hehe jag blev så ostadig så att jag bumpade runt uppe på hästryggen hela tiden hahahah!
Men vårat lag lyckades vinna!!!!!!!!!! WHOOOO! XD hhahahaa.
Nii- en ponny vi använde. Hon var piggast av dem alla och man lyckades galoppera nått steg med henne ;) huhu
Barbackahindret gick jätte fint båda gångerna med henne !:)
Pia, Vinglig och lite kastig med huvudet. gillade kanske inte att det var fort iväg o fort tbx XD
Hehe jag kan inte fatta att jag satt på den här lilla skurtt ponnyn XD
Hoppade dock inte henne på barbacka hindret vilket nog var tur det XD hahah.
Optimist, Red aldrig honom ;) hahahah.
Humla, Seg  men vem kan klaga. tkr synd om henne faktiskt. Hursom var hon okej att hoppa barbacka ifall hehe!:)
Någoting jag aldrig gjort som jag gjorde idag var att hoppa barbacka !!:)

SKRIVET: 2011-06-21, kl 23:15:42 | PUBLICERAT I: Emelie

uteritt med bebisen <3

red ut på chesney idag och han skötte sig exemplariskt så nu är han sitt vanliga söta fina älskvärda jag :')
Har saknat honom så ^^
vi red till traktorvägen och vände och han jobbade på i bra form hela tiden och jah bad honom inte ens om det, så jag tror att det som hände i helgen var bakslaget innan framstegen eller vad tror ni? :)

SKRIVET: 2011-06-20, kl 22:29:24 | PUBLICERAT I: Emelie

Red Cefyr

idag red jag Cefyr!
Fick en liten lektion av sara (Som äger Cefyr)  ute på banan!
Fick även testa galoppera honom för första gången idag och testade även på att göra ett byte, helfräckt ju :D
han är väldigt olik Chelleman på alla sätt och vis, fast det kan bero på att Cefyr är en tävlingshäst och Min Chellebebis bara är en liten luns <3
Buhu, Cefyr åker på bete nu så på torsdag är sista dagen jag har honom sen kommer han inte hem förrän vecka 30 (vilken vecka är det nu? :$)


Efter jag gjort klart Cefyr så åkte jag direkt upp till bebis och idag red jag honom inte utan jag bara borstade och masserade lite och kliade lite i manen och så, han har ju inga kompisar som gör det åt honom då han går själv i sin hage, han är elak mot ponnyhästarna nämligen :-/
Nu sitter jag här och har lagat mat som jag ska ha med mig till jobbet imorgon !

SKRIVET: 2011-06-20, kl 22:01:52 | PUBLICERAT I: Irmeli

fullspäckad dag!!!

Ojoj! Är sjukt trött hehe. men vafan jag har hållit igång en hel dag! Första dagen på kickoffen har varit superkul!
Vi drog igång klockan 09.00 och började först med lite teambuilding. Sen så tja så skulle vi måla ex ett träd och sen så skulle två st hålla i pennan då. (jag och Elin då) och Elin ville rita en gran och jag ville rita ett pilträd och tja elin fick rida sin gran och sen kom min fula lilla jag vet inte vad? Vi fick inte prata så det var lite svårt då eftersom både jag och Elin har ganska starka viljor ;)
Efter det var det  lunch och lite fotografering till någon hemsida eller så :) heheh Jag och ELin muppade oss lite :O hehehe. Efter lunchen och fotograferingen så blev det dags för lite coachinn och lite genomgång. Imorgon drar vi igång mer på  allvar. Glömmde nämna att vi fick egna namnbrickor och varsin tröjja där det står ungdrive på!:)
Sen så fick vi även en läxa tills imorgon och det ar att vi skulle ha en presentation av vårat företag och tja jag har ifall övat lite på att ptresentera vårat företag hehe. Vi kallar det för Catch the moment.
Aja nu ska jag sooova BYE!!!
Lite mobbad bild :O

SKRIVET: 2011-06-20, kl 09:54:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

sitter just nu på kick off.... (Tidsinställd)

Ni får ett tidsinställt inlägg av mig! :)
En video på lite allt möjligt. Men ska göra en ny sen för den här blev inte bra XD hahaha

SKRIVET: 2011-06-20, kl 07:51:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

tidigt! :O

Godmorgon!
Nu är det ännu en tidig dag med spännande saker som väntar! Jag och Elin ska nämligen gå på kick off med ungdrive som då hjälper oss att bli sommarlovsentrepenörer! Det ska bli jätte kul och spänande att få den här chansen. Strax ska jag äta frukost innan jag ska göra mig iordning eftersom Elin kommer tjugo i nio ;)  Men harre så bra!!!;)

SKRIVET: 2011-06-19, kl 22:51:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

tänk....

Kan knappt tro att jag åker till fenix park på lördag! Blev sjukt fenix sugen av at se den här läger filmen ifrån läger 1 2011!!

SKRIVET: 2011-06-19, kl 22:36:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

dagen!

Hejsan!
Jag har ju som sagt varit hos mina kusiner idag! Vi var där eftersom min ena kusin Johannes fyllde 2 år. Fast han fyller imorgon igentligen x) Vi åkte väldigt tidigt på morgonen så var uppe välldigt tidit :O hahaha Jag som la mig assent hehehe. Vi åkte typ 8 ifrån värnamo och var framme typ vid 10:30 så tja det blev mycket att jag sov i bilen hehe.
Vi gjorde mycket skojj! Vi blåste upp ballonger sprang runt utomhus och åkte cab ;) niiiiice XD hahaha
Dock åkte vi hem ganska tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon då det blir kick off med ungdrive!
aja nu ska jag snart skriva ett till inlägg tror jag ;)

SKRIVET: 2011-06-19, kl 21:24:57 | PUBLICERAT I: Emelie

svar till jellefish

Jelliefish

rent spontant tänker jag...vad får han för mat och hur mycket? Förutsatt då att det inte är något fel på honom :)

svar:
Han går just nu på bete, så han går dygnet runt på gräs, får en ikea påse med hö morgon och kväll och vid ridning får han pellets.
Det är samma mat som han fått sedan han kom.
Jag har även kännt igenom honom, tagit temp och allting men han ömmar inte eller är varm någonstans :/
Blir det inte bättre kommer jag även ta ut veterinär och se om de kan hitta något fel, är det så att det beror på sadeln så kommer denna att bytas ut :)

SKRIVET: 2011-06-19, kl 14:03:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

är hos mina kusiner!

Hej bloggen just nu är jag hos mina kusiner men ska snart åka hem till värnamo :) Vi har det jätte kul och tja jag måste sova tidigt ikväll för jag är svintrött :O hahahaha. Aja nu måste jag gå herrå:)

SKRIVET: 2011-06-18, kl 22:55:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Till emelie

Har fixat en sån där XOXO sak till Emelie nue:)

SKRIVET: 2011-06-18, kl 22:02:35 | PUBLICERAT I: Emelie

har vi en svacka?

Det känns osm om chesney och jag har kommit in lite i en såkallad svacka...
Eller är det något fel på min ängel? :(
Kollade igenom honom igår och idag efter svullnader, sår, hälta ömhet ALLT men ingen respons !
Idag höll vi oss på alla fyra iallafall!

Men han vart väldigt spänd och tjaffsig!
Testade pessoat på honom idag med och då gick det lite bättre
Men jag gillar inte pessoa så skall höra med min Moster om hon har något bett som har samma "effekt" men som inte är pessoa!
han hoppade och studsade för minsta lilla och hela tiden hade jag känslan av att sitta på en tickande bomb som kunde sprängas närsom !
Han visade tendenser till att kunna bara sticka hela tiden och trippade på en hel del !
Jag hoppas att det inte hänt något med min älskling som är allvarligt :(
jag ska ge honom ett par veckor och blir det inte bättre så tar jag ut allt hästfolk som behövs för att komma på vad som är fel med min pärla :'(



bli ditt vanliga jag snart älskling, jag saknar dig så :'(

SKRIVET: 2011-06-18, kl 19:27:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

huhu

Ojoj!
idag har det varit väldigt många som kikat in på bloggen! Det är lika kul varje gång att logga in coh se att det är så många^^
TJa jag har inte gjort så jätte mycket idag förutom att jag har jobbat på ridskolan med att leda på vicktoriadagen;) jag fick ha hand om Fred (Farnes fred)
Först ryktade jag honom innan jag sadleade och sånt. Sen så blev det att gå ut i paddocken och vänta. Det började småregna lite men stog kvar och det slutade. Sen kom min första och enda person som ville rida. så ledde runt två varv i paddocken och sen stog jag där ytterligare tills det började regna jätte mycket och då gick jag ner i ridhuset med Fred och vi stog dr och skämtade och så med resten av ledarna idag.
Det har varit jätte kul idag men ändå inte. Att stå och vänta är ju inte kul precis ;(
Men tja nu ska jag göra en liten film och försöka lägga upp bilderna ifrån Emelie och Kasken igår ;)

SKRIVET: 2011-06-18, kl 11:53:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Tjena alla bloggläsare. Klockan är typ tjugo o tolv men jag gick nyss upp ^^  hehe. Sommarlovsovanorna kom väldigt tidigt ;) hahah.
Tja idag händer nog inte så mycket mer än att jag ska åka och jobba senare idag och tja det blir mycket spring ^^ hehe. Brukar bli mycket spring och sånt när det är nått i stallet tkr jag ;)
Tack för dem värmande orden Emelie!<3
Du bloggar jätte bra du med:)<3
Jag kommer att lägga in bilderna ifrån fotograferingen med Emelie sen :)

SKRIVET: 2011-06-18, kl 10:52:31 | PUBLICERAT I: Emelie

omkullridning

Hejsan alla!
Nu känner jag lite mer blogglust och känner att jag åtminstone har något att skriva om :P
Stackars Irmeli som fått sköta bloggen själv ett bra tag men nu är jag tillbaka och hoppas verkligen att Irmeli bloggar kvar här för hon är riktigt duktig på att blogga så det är kul att driva blogg tsm med henne :)



Igår red jag omkull med Chesney, vet inte vad det tog åt honom, det blåste lite milt, han brukar inte bry sig om det, vi brukar rida i nästintill stormblåst ibland, men nu var allt läskigt och värt att hoppa i luften för !
Sen kom vi till en flock kor som han gått förbi tusen gånger innan, den var plötsligt otäck och då måste han ju backa typ 100 meter -.-
Men förbi kom vi till sist och vi red upp till fotbollsplanen och när vi vände så fick han en knäpp och bara sprang, sen vet jag faktiskt inte vad som hände men jag vet att hästen bara försvinner under mig och plötsligt ligger jag på marken, Chesney reste sig upp, hoppade över mig och sprang hem :S
Jag fick gå hem, kände inte efter om jag var skadad eller så, det vågade jag inte, men jag kände att det brände i vaden.
När jag var vid ladan innan stallet så kommer Chesney travande och möter mig och ser jättenöjd ut som om han ville säga "Hej matte, äntligen kommer du!"
Men det var precis som om han märkte att jag var irriterad och besviken på honom för sen såg han näst intill skamsen ut och gick efter mig som en liten hund utan att jag ens höll i honom.
Självklart kan jag inte vara arg särskilt länge på min ängel men jag var rejält chockad och ville bara hem, så jag tog ut honom i hagen, undersökte honom, sadlade,tränsade av mm och sen stack jag bara hem.
Chocken släppte när jag kom hem och jag fick ordentligt ont i hela kroppen !
Fick ett konstigt sår på vaden och ett sår vid ögat, måste varit en pinne och sen en hel del smärta men klarade mig billigt undan med tanke på vad som hänt !
Chesney klarade sig med att skrapa upp ett redan befintligt sår på bringan :)
Idag är det bara uppét och på´t igen, så vi ska upp till flygerås och vända så min gode herre får jobba lite !




såret på vaden...


SKRIVET: 2011-06-18, kl 00:48:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Happy moments<3

Här kommer lite Happy moments jag och Lucky har haft under dessa knappt 6 månader jag har ridit honom. Vi har haft motgångar medn även framgångar.
Första gången jag släppte honom lös.
Andra gången jag hoppar honom. Första gången vi red på stomsjö ihop med ada.
Första löshoppningen med Lucky.
<div>Vill ni se mer?&lt;3</div>
<div>&lt;3</div>
<div>En av dagens favvo bilder&lt;3</div> Första gången jag red honom barbacka.
Bilder från våran första tävling! LC:1 dressyr
Idag blir det min och  Luckys första ridlektion:)<3Bild ifrån när Lucky stog i torp<3
Han mådde mkt bättre där!<3333
<div style=
<3
Nu ska jag till stallet och rida  Lucky XD hahahahahah
Suck varför ska allting vara så svårt :(
<div><a href=
<div>Kan ju säga att idag har det gått jätte bra!<br /> Detta gör mig så jävla glad. Att rida med kompisar är det bästa som finns. För då släpper alla spärrarna.<br /> <br /> Först åkte jag till stallet och hämtade lucky. borstade honom noga och red bort till stomsjö där Ada och solei väntade. Under tiden så sken solen vilket var asgött. Att rida i skogen gick jätte bra och sen travade vi lite med. Men väl framme så red vi igenom hästarna i gångarterna och sen bytte vi pollar och Sols var ashet och Lucky gick jätte bra med Ada tyckte jag :)<br /> <br /> Sen kom vi till hoppdelen. Ada hoppade lite före mig och jag kännde hur modet steg och började trava. När jag är på långsidan så ramlar lucky så att han går ner på knäna och jag tappar stigbyglarna och allt. det enda jag håller i är att jag kramar o med ena benet så att jag inte ska glida av. och det&nbsp; roliga är att jag sker "hjälp mig"&nbsp; Ada hade ändå inte kunant hjälpa mig hahah. MEn tja lyckades kravla mig upp utan att nudda marken ^^<br /> <br /> Sen så hoppade jag ganska lågt men hoppade gjorde jag ifall och det är jag glad för!:)&lt;333<br /> <br /> Sen red vi hem och skrittade hela vägen tbx till sörsjö. Lucky lunka på fint och njöt i fulla drag av att få vara ute:)&lt;3</div>

SKRIVET: 2011-06-18, kl 00:14:33 | PUBLICERAT I: Irmeli

Lucky Svacka

Hejsan alla!
Anledningen till att ni inte fått höra så mkt om när jag ridit Lucky beror på att vi ännu är inne i en sorts svacka där både jag och han inte är nöjda med varandra. Jag är inte nöjd över hur jag rider och han är inte nöjd över mig. Om  man säger så. Jag har förstört lite med att rida som en idiot vilet jag inte vet varför jag gjort. Jag förstår faktiskt själv inte varför jag förstört så mycket.
Men jag ber om ursäkt Lucky Duck<3
Trots att det går dåligt så älskar jag dig ändå<3
Jag hoppar mycket fram och tilbaka när det gäller att ha en älsklingshäst men jag kan säga att hade jag verkligen ogillat Lucky hade jag slutat rida honom direkt efter dem två veckorna där det var mest avramlingar.

SKRIVET: 2011-06-17, kl 18:29:46 | PUBLICERAT I: Emelie

ojdå

råkade gå in på någon testblogg som irmeli lagt till, vet inte vad det är eller något men det var ingenting jag visste om xP
Aja nu har jag ju varit lite inaktiv men jag har inte haft så mycket att skriva om och ingen inspiration.
Jag började mitt nya jobb igår, som telefonförsäljare!
Det är verkligen psykiskt krävande, och gud jag fattar verkligen vad telefonförsäljare går igenom, ska aldrig vara otrevlig mot en sådan mer :S
Folk kan vara väldigt elaka, blev kallad blandannat h*runge :O
Men jag har iaf lyckats sälja 8 produkter denna veckan och det är ca 1,3/h :D

har ni sommarlov nu? :)

SKRIVET: 2011-06-17, kl 10:44:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

God morgon!

Godmorgon på er. Nu är det första dagen på sommarlovet och jag ska iväg till stallet och fota en kompis och hennes ponny kasken!:) Huhu jag är lite trött just  nu men det kommer det härligt långa sommarlovet att hjälpa till med ;)  Jag fattar knappt inte att jag är ledig i typ två månader ;) huhu.

Eller jag är kanske inte j'tte ledig för jag kommer ju att jobba i sommar ;)  Datum och sånt är ännu inte bestämt men  det kommer sen när jag jag varit på kickoffen som startatr på måndag :)<3

Här får ni ett litet schema:

IDAG: Kolla på utsläppet på JB och FIGY  fast ska först fota Emelie o kasken
LÖRDAG: Jobba på ridskolan mellan hallv 2 till halv 5
SÖNDAG: åka till kusinerna
MÅNDAG: Kick off med ungdrive
TISDAG: Kick off med ungdrive
ONSDAG: kick off med ungdrive
TORSDAG: Kick off med ungdrive
FREDAG : Ledig plus att jag ska packa till fenix park
LÖRDAG: Åker till fenix park och är borta  8 dagar



Emelie och Kasken på dem regionala ponnytävlingarna för ett tag sen :)

SKRIVET: 2011-06-16, kl 18:02:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Funderar....

Jag funderar på att sluta blogga här. För dels så går det inte bra att skriva själv om man säger så. Tja jag vet allvarligt talat inte vad jag ska hitta på härnäst. Kanske starta en ny blogg ihop med någon annan?
jag funderar så att det knakar.

SKRIVET: 2011-06-16, kl 16:29:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens skolavslutning!

Tjena!
Tänkte berätta lite om skolavslutningen idag ;)
Det var först frukost för alla niorna vilket gillades! Fast dem var lite snåla tkr jag ;) hehe. men tja det är ju kul att dem skulle kunna ordna något sånt i år igen för det har inte funnits frukost innan eller jo endast förra året fast då var det ochså för niorna såklart ;)
Sen så gick vi in till musik alla satt redan där och tittade på oss :O hahah jag var en anning nervös först men det var liksom ingeting att oroa sig för haha :) Efter att ha lyssnat på allt så gick vi till klassrummet där vi  sitta en bra stund innan vi gick ut och tog en massa bilder på klassen!
Efter plåtningen gick vi in i klassrummet igen och fick våra betyg och så fick alla varsin ros. jag har nog inte riktigt fattat att jag aldrig mer kommer att sätta min fot på den skolan igen.
Jag har inte insett hur mycket jag kommer att sakna 9 EF´s utbrott på lektionerna. Jag kommer  att sakna alla skrik hur lata vi var! Vad jobbiga vi var i 6:an och 7:an men som sedan förändrades i 8:an och 9:an.
Dessa 4 år har gått jätte fort och det känns så konstigt att man inte kommer att komma tbx efter sommaren. Man är liksom så insatt på att man ska göra det men tyvärr inte.
Förhoppningsvis blir en av mina drömmar sann och det är att jag ska kunna gå på ett hästgymnasium för att börja jobba som hästskötare utomlands senare i livet.

SKRIVET: 2011-06-16, kl 13:18:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Har inte hänt nått...

Hej!
Nu har bloggen stått still ett bra tag och anledningen beror på att jag har inte hunnit att blogga plus att jag inte haft det intresset just nu. Alltså så har mycket berott på tidsbrist och sånt nu. Men nu har jag ett helt sommarlov framför mig!
Jag kommer ha mycket att skriva om fram till  lördagen den 25 då jag åker på ridläger! Sen kommer jag hem  lördagen därefter! Men tja nu är det mycket som ska göras för min del!:)
Klass 9 EF<3

SKRIVET: 2011-06-13, kl 23:00:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag ska!

Nu kommer en liten snabb uppdatering. Idag har jag varit med Elin och vi var nera på stan och hade skojj. Vi plingade mot gammal tnater och sånt typ hehe ;) Men tja vi hade kul men dem blev nog mest sura när vi cyklade runt och förstörde ;) hahaha.
Sen har jag vrit skit trött idag efter skolresan och tja den var iflal värd det !:)
På torsdag slutar jag skolan och på fredag ska jag nog åka och fota Emelie o Kaskelotten. På lördag jobbar jag ifrån halv 2 till halv 5 :) ska bli Niice^^ ska hjälpa till på vicktoriadagarna som ridskolan anordnar så det blir att fixa iordning ponnyer och sånt samt att leda dem :)
Nehe nu ska jag dejta kudden! 
GOD NATT!<3
En bild på Emelie o Kasken ;)

SKRIVET: 2011-06-10, kl 08:37:35 | PUBLICERAT I: Emelie

åskan spoilade för mig!

Tyvärr åskade det igår så jag kunde varken rida eller fota :(
Jag blir så ledsen!
Men snart ska jag sälja min kamera och köpa en bättre med filmkamera i och då får ni både bilder och filmer så ofta jag bara kan och kommer ihåg Mkai? :D
Igår så stack jag bara och ryktade av Cefyr och gjorde iordning hans mat och så där, red honom inte som sagt på grund av åskan!
Chesney går ute dygnet runt och på sommarbete så vi åkte bara upp och gav honom lite hö som han kan blanda med gräset så han inte får ont i magen :)
Så tyvärr har jag inte så mycket häst att skriva om :P
Men har ni något ni vill läsa om?
Min åsikt om något eller ni kanske vill fråga något? :)

SKRIVET: 2011-06-09, kl 17:08:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tack till ebba!

Tack till Ebba som fixat våran nya design! Den blev jätte fin och det känndes skönt med en massa nytt på bloggen!:)
Happ idag har det inte hänt så jätte mycket utan just nu ska jag packa tills imorgon för då åker jag och min klass till Göteborg! Någon som vill ses någon dag? Skriv till mig på daywiews då ;) Heter Immse där^^
Tja det var nog lite allt för idag men det får bli ett kort inlägg för ska avslöja överasskningen snart<3
Liten bild jag redigerat ;)
P.s vad tycks om den nya desigen som ebba gjort? Och vad tkr ni om mitt lilla avslut som kommer att komme till varje inlägg ;) gjorde dock den själv:)

SKRIVET: 2011-06-09, kl 13:47:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

ny header åt Emelie & Irmeli!

Hejsan!
Nu är det jag Ebba som skriver och ni ser nog att det är lite ändrat här på Emelies o Irmelis blogg? ;p headern var ändå rätt enkel men fin ändå tycker jag, hahha (:

klicka HÄR så kommer du till min blogg!


jag och min ponny (:

SKRIVET: 2011-06-09, kl 11:57:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

projektbloggen!

Nu har jag lagt upp designen och börjat skriva lite inlägg på projektbloggen!
Och den här bloggen är endast till för mina projekt och mål med Chesney!
projektbloggeN

SKRIVET: 2011-06-08, kl 22:52:01 | PUBLICERAT I: Emelie

Jag är påväg!

Nu har jag satt upp 5 mål med Chesney!
Alla är ganska omfattande och tidskrävande men det kommer göra att jag har något intressant att skriva om både här och i min projektblogg som kommer fyllas med bilder och filmer mm på min väg mot mina mål.

1. träna upp Chesney och komma runt en bana på MINST 70 cm (hoppning)
2. Kunna rida Chesney i enbart grimma och grimskaft, ingen sadel eller annat!(NH)
3. Få honom lika mjuk och böjbar i högersidan som i vänster (dressyr)
4. lära honom att stegra eller något annat trick (NH)
5. Träna upp chesneys kondition så jag innan jag gått ut gymnasiet ställt upp i ett 40 km distanslopp (distans)

så har ni några tips på hur jag allra bäst kan nå upp till de olika sakerna? :D


SKRIVET: 2011-06-08, kl 22:44:42 | PUBLICERAT I: Emelie

svar till ANONYM

Anonym om palla anonyma:
Jag vill ha mer häst, när du skriver mer om vad du gjorde när du red.. och sen bilder när du red;) Asså lite mer intressanta inlägg!
Enda anledningen till att ni inte fått så mycket häst från min sida är för det första för att chesney haft semester=ingen ridning.
Nu när jag börjat sätta igång honom har jag inte gjort något speciellt som går att skriva om som blir intressant.
Men det största problemet är ju att jag aldrig har någon som fotograferar mig när jag rider..
Typ aldrig.
MEN imorgon så har Christoffer lovat att ta bilder på mig med hästarna så då får ni lite bilder och kommer verkligen försöka få in mer häst nu när jag dragit igång mitt projekt på allvar!
Hoppas att ni nu förstår lite bättre varför mina inlögg blivit lite mindre intressanta än Irmelis och att jag slipper gå in och läsa fler negativa kommentarer!

SKRIVET: 2011-06-08, kl 21:08:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

AAA!!

Tjena!
Jag vet att jag är ganska seg på att blogga. Men jag har mitt liv. Jag kan inte bara sitta uppe på nätterna för att jag måste blogga. Men tja tråkigt att ni är så negativa till Emelies inlägg. Tycker att utan dem skulle bloggen inte gå framåt precis!
Nog om det. Red ju två ridpass igår så börjar att berätta om ridlektionen där jag red Irish Suzy. Hon har jätte fin i höger varvet  men i vänstervarvet var hon jätte svår i hörnen och trippade fram om man säger så. Vi red voltarbete och i galoppen så tyckte ridläraren att hon var skitfn och jag måste medge att hon känndes så med! Har ridit henne ganska många gånger och aldrig upplevt henne så undebar i gången. Belv fina och stadiga volter i galoppen och när hon precis började tugga på bettet och söka kontakt så var det tyvärr dags att sluta men tja det gick ifall bra!:)
Lucky Duck:
Red bara lite kort i lilla ridhuset eftersom han känndes trött efter tävlingen i måndags. Red runt 30 min och kännde bara igenom gångarterna. Sen fik han springa lite löst med innan han blev avskrittad. Han var liksom inte sig själv idag för han var väldigt trött. Blir nog bättre snart med det.
Suzy:)

SKRIVET: 2011-06-07, kl 21:53:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

palla anonyma

jag fattar seriöst inte hur ni orkar?
Att kommentera anonymt är lixom bara omoget, vill ni  att jag ska ta åt mig så visa vilka ni är då!
Jag har frågat er vad ni vill läsa om men säger ni inget är det svårt att skriva något överhuvudtaget.
Fine, jag kanske inte skriver lika roliga inlägg som Irmeli gör, men jag bloggar faktiskt inte enbart för er skull heller, en blogg tycker jag är till för att man skall kunna kolla tillbaka och se vad man gjort då.
Men om ni nu tycker att mina inlägg är så tråkiga, säg vad ni vill läsa om då?
Anonyma är det värsta som finns, jag skulle aldrig få för mig att kommentera något anonymt för det visar bara att man inte kan stå för det man skriver.
så nu frågar jag er en gång för alla!
VAD VILL NI LÄSA OM?


SKRIVET: 2011-06-07, kl 19:12:22 | PUBLICERAT I: Emelie

Igår/idag

Igår så vart det bara chill.
Bea åkte ju in till akuten tidigt men jag ville inte följa med för jag visste inte hur länge vi skulle behöva sitta där och vänta.
På förmiddagen SMSade Sara och frågade om jag kunde ta Cefyr för hade fått problem med bilden eller vad det var!
Så jag åkte dit och gjorde hans hö och havre och mockade och fyllde på nytt vatten.
Vid tolvtiden så ringde jag och väckte christoffer, visst är jag elak? ;)
Så mormor och morfar skjutsade in mig till Rottne så jag var där vid 13.
Och vilken lättnad det var att få träffa christoffer igen, varje minut utan honom känns oändlig!
Men när jag är med honom mår jag så bra och blir så glad :)

Idag så gick jag och Christoffer upp tidigt!
Han kom ju på igår att han skulle jobba idag så vi stack in till växjö och var där lite innan åtta!
Jag tänkte att jag skulle käkat frulle på mcdonalds men när jag kom av bussen från rottne så såg jag att det stog en buss till alvesta sä jag tänkte bara att äsch jag sticker hem istället så det gjorde jag.
Klockan var halv nio när jag kom till alvesta och det var redan olidligt varmt!
Jag fattar inte hur det kunde bli så varmt, det var varmt redan vid 7-tiden!
Vad har ni gjort idag kära läsare? :D

SKRIVET: 2011-06-06, kl 20:27:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens tävling...

50 cm
Red emot första hindret som han kastar sig åt sidan för eftersom jag vet inte vad. Sen så red jag emot 1:an igen och då hoppade han eftersom jag var mer på. sen på tvåan flög vi över men på trean blev det ett stogg och resulterade nästan i en avramling. Men tja jag red inte klart och det var korkat att inte göra det.
60 cm
Beslutade mig för att ändå hoppa 60 cm även fast det gått dåligt i första klassen. Men tja banan gick bra ända tills trean där han vägrade två gr och tredje gången gilt då alltså så hoppade han och efter det så red jag och vi flög fram. Min mamma bara fan vad snabbt du red efter fyran och jag sa att det var nödvändigt. Men tja jag lärde mig en sak. Lucky behöver någon som pratar med honom. Min röst behövs för att peppa honom. Han måste tro att jag verkligen tkr det är kul annars vägrar han. Jag tror att stoppen på trean berodde på just den där fegheten och tredje gången så  gick det bara eftersom jag peppade honom. Efter varje hinder hörde man säkert hur jag sa  bra och hela tiden hur jag sa kom igen Lucky. Så i slutet av banan gick det bra.
Synd bara att det var sista tävlingen för min och Luckys del. Hade gärna haft en liten egen hopptävling där det inte är fullt så mkt folk :)
Någon som är sugen på en liten film ifrån första klassen? Dock bara dem tre första hindrena då.

SKRIVET: 2011-06-06, kl 09:23:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

En olycka händer så lätt...

Igår så red jag och min kompis på fotbollsplanen.
Först red jag i grimma och två grimskaft och Chesney sköter sig exemplariskt.
Men när vi tränsat igen och Bea ska upp och rida så går det bra en stund.
Sen får Chesney något ryck och praktiskt taget slänger bea i en båge så hon landar på axeln..
Nu är mormor påväg in till akuten med henne så de får röntga henne för hon hade riktigt ont igår och inatt..

jag var tvungen att leda hem chesney och jag vart så besviken på honom, det är okej att han bockar och har sig med MIG
Jag känner honom, jag kan honom och jag har balansen att sitta kvar i hans små ryck
Men Bea har inte ridit så länge.. Han brukar aldrig göra såhär om han känner att det är en lite mindra van människa som sitter på :(


Fast han är nästan alltid konstig vid den skogen, han gillar den inte av någon anledning.
Igår när jag var ensam med honom och skulle leda hem honom så tränade jag honom på att stanna när jag stannade mm bara för att han inte skulle slippa arbete.
han ville inte för något i världen stå still där, han gick över mig, runt mig, drog iväg med mig,
MEN när den skogsdelen slutar så sköter han sig exemplariskt!
Han känns alltid spänd och stressad vid den skogsdelen..
Det känns som om han ser något som inte vi människor kan se.

Vad tror ni att det kan vara?

kan det ha något att göra med att vi har ett gammalt gravfält bara 200 meter bort?


SKRIVET: 2011-06-05, kl 22:55:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar på tal

Fick en kommentar på ett inlägg:
Anonym -Rider du alltid med jogingbyxor?
Svar: Nej, jag gör faktiskt inte det. Men den gången när jag hoppade i torsdags så berodde det på at jag dels hade mjukisar på mig och så var det inte min dag att rida Lucky utan jag var med Hanna hans andra medryttare som inte får rida honom själv. Och tja jag var med och fick med hoppa lite. Jag hade inte planerat in att jag skulle hoppa. Men när ändå kameran var med mig då jag skulle fota Hanna lite så fick det bli en liten filmsnutt på mig och Lucky.

SKRIVET: 2011-06-05, kl 22:47:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Har hoppat idag!

Hade ju Lucky idag och red ihop med Ada och Solei ;)
Började med att rida bort till dungen för att möta Ada och det var typ någon skum typ som bor där i en husvagn?:O super skumt! Sen red vi bort till sörsjö och hoppade lite. Jag tyckte att till en början känndes asdåligt. Jag ville inte hoppa mer för jag blev så frustrerad öer hur dålig jag var. Jag är så feg och tänkte till och med på att backa ur tävlingen imon. Men så blev jag sur på mig själv för det så jag beslutade mig för att hoppa igen. Jag tänkte på en sak att när man hoppar tidigare en hästen så blir det inte bra. Jag tänkte på det och fy fan vad bra det gick efter det sen!<3
Felet har legat på min sida hela tiden när jag och Lucky har hoppat. Jag har hela tiden hoppat före honom vilket han då gör till att göra ett tidigt avsprång. Då har jag dunsat runt på honom och tja. idag tänkte jag verkligen på allt. händerna hälarna och då att jag ska sitta ner på honom så mycket som möjligt innan hindret och sen hoppa med honom, Inte före honom!
Så nu är jag så sjukt taggat tills imorgon!<3
<3
Hahha min min XD
Film från idag :)<3

SKRIVET: 2011-06-05, kl 00:26:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu....

Nu ska jag strax sätta på Gustaf 2 ;) hahaha. Sen ska jag imon rida med Ada som finns på http://adiis.bloggplatsen.se/
Har nu även en till blogg ihop med Ada och Lollo ( http://higgetokig.bloggplatsen.se/ ) Vi bor ju väldigt nära varandra plus att vi rider på samma ridklubb. Men jag ska såklart fortsätta på Nipplorna med Emelie med men tja kan vara kul att ha den andra bloggen med :)
Bloggen: http://theponygirls.bloggplatsen.se/
Längtar tills på måndag för då blir det tävling<3

SKRIVET: 2011-06-04, kl 18:30:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mkt kommentarer!

Kul att ni kommentarar så mkt!:)
Det gillar både jag och Emelie skulle jag tro ^^

SKRIVET: 2011-06-04, kl 03:34:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fick för mig...

Fick för mig att börja rensa bland alla mina bilder:) och nu sitter jag och kategoriserar upp allting!:)

SKRIVET: 2011-06-04, kl 00:24:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

The story through my eye´s part 1

Allting började med att jag fick flytta till en ridskola. Jag var tidigare en privatägd liten ponny på 15 år. Min gamla ägare växte sorligt nog ur mig och blev förstor. Hon trodde att jag led av att hon aldrig red mig längre men sanningen var att jag trivdes med att bara bli ryktad och jag älskade när vi lekte tilsammans. Jag älskade henne över allt annat och tja det var hemskt att se henne gråta den sista dagen då jag klev in i den stora mörka lådan som tog mig till ridskolan och bort ifrån allting jag älskat och det jag aldrig kommer att få se igen. Väl framme så fick jag komma ur den hemska svarta lådan. Jag kastade mig baklänges och kännde hur det tog i  om huvudet. "LÄGG AV!" röt en kvinnas röst och med ett ryck i grimmskaftet drog hon mig efter henne. Hon ställde mig framför en grupp med små människor. Detta var människornas föl. Dem tittade på mig och pekade. somliga tjöt av glädje när dem fick se min svartvita kropp. En av dessa märkliga barn kom emot mick och klappade mig på halsen. Jag tänkte att det kanske nog skulle bli kul här ändå, men jag insåg inte hur mycket fel en liten ponny som jag kunnde ha. Första vekcan var det väldigt många små barn inne i min spilta och klappade på mig. Det var jätte kul i början men senare så blev det mest tråkigt och irriterande. Det var som om en miljon flugor surrade runt mig. Hursomhelst så började jag gå ridlektioner efter en vecka och då gick jag på dem små barnens lektioner eftersom dem vuxna tyckte att jag passade jätte bra som en nybörjar ponny. Några veckor gick och jag tröttnade ännu mer på hela stället. När barnen kom in till mig drog jag öronen bakåt och visade mina tänder. Det slutade oftast med att barnet inte vågade rida mig och ville därför byta till en snällare ponny. Det fanns några få ryttare som vågade sitta upp på mig och när dem gjorde det så blev jag sur. Jag gjorde oftast allt för att få av dem och till slut satt dem alla nere på marken och grät. Jag blev den där sura och dumma ponnyn som alla till slut avskydde. Men en dag så kom det en ny tjej som inte visade någon rädsla för mig hur jag än gjorde för att skrämma upp henne. Hon fortsatte som om ingenting hade hänt. Detta var onvaligt för en så sur ponny som mig. Så jag lät henne göra sitt men när hon skulle rida försökte jag med allt. Men jag lyckades aldrig få av henne. Hon satt alltid fastklistrad uppe på min rygg och började med mycket dressyr för att få mig att lyssna på henne. Jag vet inte hur många gånger jag satte mig på tvären och vägrade ta ett enda steg till. Det slutade med att hon alltid vann över mig och jag lät henne göra sitt. För första gången på riktigt länge så kännde jag mig älskad av någon. Jag tror att jag verkligen saknade den kännslan för jag började tycka om min ryttare och lät henne göra som hon ville. I början var det väldigt jobbigt men jobbigheten blev till skojj! Jag började tycka att det inte var så illa med att bli riden eftersom den här tjejen aldrig slet i min mun eller slog mig med ett spö. Hon tryckte heller inte in några stålsaker i sidorna på mig för att jag skulle gå bättre eller flytta mig åt sidan. Ytterligare några veckor gick och hann faktiskt tävla lite i hoppning och dressyr.  Men snart så ville dem vuxna att jag skulle börja gå lektioner igen och då blev jag bara surare och srurare. Jag ville verkligen inte gå lektioner och jag slutade till sist att äta. Jag kunnde aldrig få någon ro när barnen sprang ut och in i stallet ut och in i min spilta. Tjejen som red mig slutade även hon att rida mig. Det gick ett tag och jag lyssnade oftast till dem vuxnas prat om att jag skulle behöva säljas då jag inte trivdes där. En dag kom det någon som tittade på mig. den här personens doft slogs emot mig och jag kännde genast igen henne.
Det var min absolut första ägare som stog med tårar i ögonen. jag gnäggade så att det ekade i hela stallet och jag fick komma hem där jag trivdes mest av allt.  När jag blev 25 år gammal fick jag hemskt ont i benen och blev därför väldigt sjuk eftersom jag oftast inte orkade resa på mig så låg jag mest i min box och slumrade. Jag kommer ihåg den sista dagen i mitt liv och den tillbringade jag tillsammans med min älskade bästis som tagit så väl hand om mig tidigare.
Och det var min  historia.
Vad tycker ni? värt att skriva mer fast om olika hästars liv?

SKRIVET: 2011-06-03, kl 22:40:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

FAIL!!!

Heheh hoppade ju lite på Lucky i torsdags och resultatet är ju fail!!!! HAHHA
Gillar inte mig själv för att jag ryckte Lucky i munnen men jag fick panik och trodde att jag skulle flyga rätt in i särgen :O

SKRIVET: 2011-06-03, kl 20:33:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ojojo!

Seriöst vet inte varför jg inte uppdaterat här :O dumma miig! ;(
Aja nästa vecka kommer att gå sjukt snabbt!:)
typ på måndag så är det tävling för min och Luckys del :) ska tävla 50-60 cm. jag fegar lite med höjden men tja känns det inte bra i 50 så stryker jag mig ifrån 60 cm ;)
Idag har jag varit med Elin och vi har gjort det gamla vanliga ;) Först drog vi te arken och fikade lite sen så åkte vi tillapladelen och åt lite glass medans vi satt och solade oss. Blev en hel del diskussioner om hur dåliga dem flesta skolor är. Sen åkte vi tillbibblan där vi satt och muppade oss en bra tag :O XD haha.
Jag lånade två böcker och det var Fallen Ängel samt Arvet ;) så ska läsa en massa nu XD
Senare så körde vi ut mamma till High chaparall pga en MC träff typ ;) och nu innan så åkte jag ner och handlade lite fredagsmys!:)
Åt en fralla o en liten bulle när vi fikade:
Bild på Elin :) (http://elinpeeace.blogg.se/)
Dagens outfit :)
Hahah GE MIG PEENGAR" XD

SKRIVET: 2011-06-02, kl 12:16:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

1 månad <3

1 månad av ren och skär lycka
1 månad av oavbrutna tankar på dig (egentligen 2 månader här men schhh)
Jag kan inte fatta att det redan gått en månad sedan vi blev tillsammans !
Hoppas det blir många fler månader, med dig känner jag mig hel!
Med dig kan jag känna mig lycklig!
Med dig känner jag mig älskad.
När jag är med dig känns det verkligen som om jag betyder något.
Du har gjort allt så mycket lättare, så mycket roligare.
Du är den första personen jag tänker på när jag slår ihop mina ögon på morgonen
En av de enda personerna jag tänker på under min vakna tid
Den sista personen jag tänker på innan jag slår ihop mina ögon på natten
Och den enda jag drömmer om på nätterna.
När jag insåg att jag blivit förälskad i dig blev det som ett slag i magen.
Jag hade aldrig känt en sådan känsla innan.
Efter det blev jag rädd, tänk så kände inte du likadant, skulle jag bli olyckligt kär?
Men så var det inte.
Mina sömnlösa nätter av grubblande blev färre.
Mina dagar av ovisshet bleknade bort.
Alla färger kom tillbaka
Allt var roligt och allt var bra igen.
Ångesten som jag haft och behövt leva med så länge bara försvann som om den aldrig funnits
Du är bra för mig, du gör mitt liv lekande lätt.
Du gör min värld så mycket finare.
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig Christoffer.
Jag vet att du inte läser detta, du läser ju inte bloggar.
Men jag var tvungen att skriva detta ändå!

Still my world belongs to you
Still my world can wait
Still my world is what you do
Every night and day




SKRIVET: 2011-06-01, kl 23:41:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gårdagens ridpass

Tjeeena!
Nu ska jag berätta lite om hur det gick när jag red igår ;) red lektion och red sen Lucky efter:)
På lektionen fick jag rida  Zampman.
Ridlektionen:
Vi red lite serpentiner och då red vi serpentiner på långsidan samt att vi först red vanliga serpentiner över medelinjen. Vi började med att rida utan stigbyglar i trav vilket inte funkade så bra för dels så är Zampman as svår att sitt ner på samt att han var sjukt taggad hele tiden eftersom vi inte hade galopperat någoting innan övningen som vi brukar göra så var han väldigt stark och stum i munnen så jobbade mycket nere på volter för att få honom att tagga ner och inte ligga på så jätte mycket . Sen när vi gjorde serpentiner på långsidan så skulle vi galoppera och han flög som skuten ur en kanon i varje galoppfattning. Men i slutet gick det bättre.
Luckys ridpass:
Från början stog hoppning på schemat men jag ångrade mig eftersom jag kanske ändå inte ska tävla på måndag då tävlingarna kanske blir inställda PGA för få anmälda vilket är ganska tråkigt! Det är ju den ända klubbhoppningen som går ute så tja dumma det !:(
Men efter att ha tänkt en bra stund beslutade jag mig för att jag skulle pröva att rida Lucky i repgrimman. sagt och gjort så red jag och kan ju säga att han var hur go som helst<3
Men nu kommer lite bilder ifrån ridpasset!:)
<3
Att släppa alla kraven är så undebart! Det går alltid bra när jag och Lucky släpper taget om allt. Han var så positiv idag och tja han älskade att få arbeta idag. varierade lite mellan att först rida fram i paddocken och sen rida i ridhuset. Han var undebar&lt;3Finsate<3
&lt;3Failad bild med tanke på steget men tja;)
<a href=Dem tre sista bilderna är tagna ifrån min bdb med tanke på texten ;)<3

SKRIVET: 2011-06-01, kl 22:49:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

hej ångest!

Jag känner att det kommer krypande.
Väggarna sluter sig om mig som i en gravkammare..
Jag vill bara skrika
Men luften jag andas kväver mig..
Jag vill bara gråta
Fastän tårarna trycker på så kan jag inte

jag vet att jag måste försöka tänka realistiskt och försöka "surfa på vågen" men det är inte så lätt i alla lägen.
Ångesten kommer alltid när jag är ensam, frågor som kräver svar som jag inte kan eller vet om jag vill få..
Allt i mitt liv har blivit så bra.
Jag har en fin klass med många fina kompisar.
Jag har två underbara hästar och en superfin sköthäst.
Jag har en underbar pojkvän som jag älskar över allt annat.
Jag har fått ett sommarjobb.
DET ÄR SNART SOMMARLOV!!
Men mitt självförtroende sviker mig ändå..

Vad ska försvinna först?
Skall jag misslyckas i skolan?
Kommer det hända hästarna något?
Kommer min älskade tröttna på mig? (det är nästan det som oroar mig allra mest!)
och kommer jag misslyckas på jobbet?
Blir denna sommaren så bra som jag hoppats?

Jag måste verkligen sluta tänka negativt, jag är ingen negativ person egentligen..
Jag är en glad människa, jag vill inte vara rädd eller ledsen.
Men en olycka kommer sällan ensam så händer det ena så kommer väl de andra sakerna.
De saker som skulle förstöra så mycket skulle vara om det hände Chesney eller Zinta något så vi får ta bort dem..

Men imorgon har jag i alla fall 1 månad med min fina älskling <3
Och jag hoppas att det blir många fler!

SKRIVET: 2011-06-01, kl 20:20:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

mys :D

fick Fanta lemon och hot sweet chili chips av mamma, nu är min kväll gjord ;D
Det är Christoffer som lärt mig äta hot sweet chili chips, vi köpte det förr förra gången jag var där ^^
Igår så testade vi mexican spicey chipsen ;)
Det är ännu en grej som är bra med christoffer, han hr inställningen att man skall våga testa allt, och då tar jag väl efter lite, jag menar man dör ju inte av att testa något nytt, så helt nytt med citronfanta och chilichips istället för sourcream and onion och coca cola ;)
vilka är era favoriter ibland läsken och chipsen? :D


SKRIVET: 2011-06-01, kl 19:28:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Hejsan!
Nu är jag här o fular mig igen ;)
Nu är jag här o fular mig igen ;) idag har jag typ bara varit i skolan och så. försökte bara sova för en liten stund sedan men jag lyckades inte med det. I skolan idag var det ganska chill och tja det känndes skönt att vara i skolan och veta att man imorgon är ledig. Vi hade dessertbuffé på hemkunskapen vilket var ett bra slut på dagen :)
Halva klassen idag !:)
Vi gjorde kladdkaka,äppelpaj,blåbärspaj och fruktsallad:)
måste säga att kladkakan smakade bäst!^^

SKRIVET: 2011-06-01, kl 17:11:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

love love love

behöver jag säga mer?
Allt jag kan tänka på är min fina christoffer, jag vet detta är inte hästbaserat men det kommer komma såna här inlägg med, jag har inte så mycket att skriva om på hästfronten ATM nämligen ;)
Men allt känns så bra med christoffer!
Han är verkligen allt jag söker och mycket mer!
Det finns inga ord som nog kan beskriva mina känslor för honom.
Att jag fått turen att träffa honom är fortfarande mer än vad jag kan förstå!
Allt mitt hjärta kan göra är att försöka slå i normal takt så att jag inte svimmar!
För så fort jag ser honom så slår mitt hjärta fyrdubbla slag och jag blir alldeles varm i magen.
Jag älskar honom så mycket <3

SKRIVET: 2011-06-01, kl 12:12:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

rösta!

http://www.blakladerheroes.com/index.php?search=emelie&page=gallery
snälla rösta på mig!
Logga in på alla datorer ni kommer åt och rösta!
Man kan rösta en gång per dator och dag!
de 55 första får två biljetter till metaltown, iron maiden eller foo fighters!
Så snälla hjälp mig!

SKRIVET: 2011-06-01, kl 08:57:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

vilken härlig dag!

Vi har bara elkunskap idag sen så är man ledig fram till nästa torsdag ;D
Idag så ska jag fika med Evelina och ta det allmänt chill.
Imorgon så har jag och älskling 1 månad så då ska jag vara med honom, vet dock inte vad vi ska hitta på men något hittar man nog att sysselsätta sig med !
Jag har även fått sommarjobb på Avant Marketing  !
Jag kommer inte behöva oroa mig ekonomiskt för pengar kommer jag tjäna på både ena och andra sättet !
Igår red jag en runda på Chesney, ska inte rida idag eftersom jag ska hem till mamma men imorgon skall jag rida lite tänkte jag !
Vet inte när jag ska träffa Christoffer imorgon men det får jag väl se hur det blir :)
På lördag ska jag ha filmkväll/natt med Emelie och vi ska se på "it" typ en clownfilm ;P
och nästa onsdag är det Tobias student så det skall jag gå på ;)

SKRIVET: 2011-06-01, kl 07:24:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film från igår...

Skriver om ridpassen senare idag men nu får ni en film ifrån när jag red Lucky igår!:)
Det var första gången men det gick ändå bra!:)